Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-03-2024 14:45:26
Geldzaken & Recht

Niet tijdig afzeggen: kosten voor afspraak

?? betalen voor een afsraak die niet door u is gemaakt of bevestigd? nee toch. ik zie dit eerst nu en ben het oneens met de meeste antwoorden met uitzondering van in ieder geval de reactie van 15 maar 12:27.

mijn advies: stem dit nader af met uw ziektekostenverzekeraar en zie ook dit: https://www.kraamzorgnl.nl/kraamzorg/kosten/" target="_blank">https://www.kraamzorgnl.nl/kraamzorg/kosten/

 hoe dan ook: ik baseer mijn antwoord onder andere op de wetgeving aangaande overeenkomsten en er in dit geval, zoals ik het uit uw vraag oipmaak, geen sprake van een overeenkomst doch 'slechts'een voorstel waar u niet op in bent gegaan. daarbij is absoluut van belang dat u de organisatie zelfs heeft benaderd met meldinfg dat datum en tijd u niet uitkwamen en ook of dat nu wel of niet als voorwaarde in het e-mail bericht zou hebben gestaan. 

na nog even verder te hebben gekeken: mogelijk kan deze info u ook zeer van dienst zijn: https://www.kraamzorgnl.nl/klachten/" target="_blank">https://www.kraamzorgnl.nl/klachten/