Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-03-2024 14:54:47
Auto & Vervoer

Onterechte parkeerboetes

Het zal hier oingetwijfeld een gemeentelijke heffing betreffen hetgeen anders is dan een boete. tegen dit soort besluiten kunt u bezwaar maken 

zie deze info https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeld-bezwaarschrift/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeld-bezwaarschrift/ enga ook na hoe in uw gemeente de bezwaarregeling is geregeld (onafhankelijke bezwaarcommissie) indien uw bezwaar wordt afgewezen. in de meeste gevallen kan hier de https://www.nationaleombudsman.nl/" target="_blank">https://www.nationaleombudsman.nl/ u ook hulp bieden. laat u vooral niet intimideren!

zo u graag zou zien dat kassa hier nadere aandacht aan besteed, dan is het adres kassa@bnnvara.nl  wij zijn een vrijwilligers forum waarin wij proberen oip basis van eigen kennis, ervaring etc. vragen te beantwoorden resp. adviezen te geven. wij zijn dus niet de redactie van kassa.

kent u één of meer leden van uw gemeenteraad? bij. degene op wie u uw stem heeft uitgebracht? benader die dan ook.