Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 19-03-2024 13:55:13
Auto & Vervoer

Onterechte parkeerboetes

In veel gemeenten zijn de gehate parkeerwachters door scanauto's vervangen en dan dient de minder valide parkeerkaart aan het kenteken van de auto gekoppeld te worden want als het kenteken niet aan de kaart gekoppeld is mag de auto ook niet op zo'n parkeerplaats parkeren.
o.a. amsterdam kent zo'n kentekenkoppel systeem en heeft de wielklem ook weer uit de motteballen gehaald.
het lijkt me ook niet de bedoeling om in een betaald parkeren zone de auto langdurig te parkeren want daar zijn de minder validen parkeerplaatsen niet voor bedoeld.
als u parkeerboete ontvangt staat daar ook een reden in waarom die parkeerboete is uitgeschreven en als u het met die reden niet eens bent bestaat de mogenlijkheid in bezwaar te gaan u dient dan wel eerst de parkeerboete te betalen en als u in het gelijk wordt gesteld krijgt u het boetebedrag weer terug.
een parkeerboete krijgen is nooit leuk maar om die nu bureaucratisch te noemen gaat wel wat ver want er staat in hoe u in bezwaar kunt gaan en ook wat de gevolgen kunnen zijn als u niet op tijd betaald.