Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 20-03-2024 13:51:51
Auto & Vervoer

Onterechte parkeerboetes

in een betaald parkeerzone staat onze auto met minder valide parkeerplaats op een daarvoor bedoelde parkeerplek. daar het parkeerbeleid van de gemeente stelt, parkeren voor minder validen op de aangeduide plekken is gratis).
dit staat dus zwart op wit in de gemeentelijke richtlijnen en is bij u bekend. dat houdt dus in dat als dit het geval is, de gemeente zich daar ook aan te houden heeft. lijkt mij dan ook de eevodigste weg contact op te nemen met de gemeente in persona met deze uitleg onder de arm zeg maar mede nemende. iets wat zwart op wit staat kun je niet omheen. m.i.z. wel verstandig om deze in eerste instantie te betalen en veervolgens een terugvordering op te starten aan de hand van de gemeentelijke verorderingen. nogmaals is de juiste weg de gemeentelijke ambtnaar te spreken en tekst en uitleg te geven met als ondergrond de eigen richtlijnen van de gemeente. dat moet gewoon lukken. mocht het niet zo zijn krijgt u meteen tekst en uitleg voor het waarom. direct contact houdt je uit een vicieuze circel.