Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 26-03-2024 19:52:08
Huishouden & Energie

Ik wil een klacht indienen over rioleringsbedrijf van dongen

U bent nu bij kassa, radar is een ander programma. maar u mag het best melden daar, dat doen lotgenoten ook al jarenlang en er zijn al weet ik hoeveel items over gemaakt.
krachten bundelen gaat ook niet helpen, elke zaak staat op zich. een geluk voor u, er zijn al rechtszaken gevoerd in het voordeel van de consument, maar dat gaat alleen met hoge uitzondering. 
eerste probleem bij u, er staat geen bedrijfsnaam op de factuur. tweede probleem, wie is er bij u geweest? is het daadwerkelijk van dongen geweest, of een ingehuurde onderaannemer? van dongen kan nooit in heel nederland eigen loodgieters hebben, dat is onbetaaldbaar. vaak zijn er constructies dat er een mannetje naar een klus gestuurd word. dit zijn zelfstandige bedrijven, als het al een bedrijf is. het is dus al lastig dit helder te krijgen.

gratis tip voor de toekomst: hang een lijstje in de meterkast met hulpdiensten uit de buurt. een loodgieter, glaszetter, slotenmaker, enz. zet deze namen en telefoonnummers ook in uw telefoon voor het geval u uzelf buitengesloten hebt.