Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Robbee
Robbee - 27-03-2024 12:52:49
Huishouden & Energie

Ik wil een klacht indienen over rioleringsbedrijf van dongen

Beste 

ik lees hier zo vaak dat mensen op dezelfde manier worden opgelicht, terwijl dit onderwerp toch al zó vaak aan de orde is geweest.

de vereniging eigen huis heeft een spoedklussenservice voor dit soort gevallen welke gratis wordt aangeboden bij een lidmaatschap. op jaarbasis kost dat lidmaatschap € 34,25 en ze komen voor alles-en-nog-wat. zie hiervoor https://www.eigenhuis.nl/diensten/wonen-en-onderhoud-diensten/spoedklusservice 
ik heb mezelf afgelopen winter een keer buitengesloten. even een belletje en een half uurtje later was ik weer binnen. kosten: € 276 (omdat het een zaterdagavond was) worden van tevoren gemeld, dus je weet direct waar je aan toe bent. zonde geld natuurlijk en mooi dom om jezelf buiten te sluiten, maar geen torenhoge rekening en geen opengebroken deuren en/of andere schade aan dure sloten. los nog van de juridische stappen achteraf tegen "bedrijf x".
ps: ik heb geen connecties met de veh anders dan alleen mijn lidmaatschap.mijn reactie is ook niet bedoeld als reclame voor de vereniging, maar zij bieden wel de hulp die veel mensen ten einde raad - vaak in het weekend of 's-avonds laat - inroepen. ik hoop alleen dat men zich realiseert dat het ook professioneler én vooral goedkoper kan dan het eerste het beste "bedrijf" in de arm te nemen dat in de zoekwizzard google verschijnt.