Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-03-2024 11:41:29
Geldzaken & Recht

Opzeggen lidmaatschap fvd

Anders dan gewoon kom ik n.a.v. alle ook andere reacties terug op uw vraag omdat het mij lijkt dat men op uw brief zal reageren met verwijzing naar het omtret opzeggen gemeldde in het huishoudelijk reglement.daarin is duidelijk aangegeven dat bij niet opzeggen het lidmaatschap geldt voor de volgende betaaltermijn. dat heeft u klaarblijkelijk bij het aangaan van het lidmaatschap over het hoofd gezien. zo u her dsaar toch mee oneens bent zal het veel moeite kosten en  om na te gaan of een en ander inderdaad onrechtmatig is zal dan  nadere juridische aktie nodig zijn waarvan de uitkomst helaas zeer ongewis kan zijn en het u dan onnodig (veel meer) geld kan kosten dan nog één jaar lidmaatschapsgeld te betalen. daarbij lijkt het mij zinvol om alsnog snel te betalen om verdere incasso/invordringskosten te voorkomen. 

op zich helaas doch kan ik u na verder kijken en nadenken niet anders adviseren. het is aan u om te besluiten of u risoco neemt om deze vordering te betwisten.