Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pe
Pee Tee - 29-03-2024 21:41:55
Geldzaken & Recht

Hulp van de belastingdienst

beste


loonheffingskorting vraag je normaal gesproken aan over het hoogste inkomen. je betaalt dan over het grotere inkomen (in geval van meerdere inkomens) minder


loonbelasting.let op: in geval van iaow probeert de soc dienst je over een kleine inkomen daar je korting over te leggen. trap daar niet in. ten alle tijde mag jij zelf bepalen over welke inkomen je die loonheffingskorting wilt leggen. ik kreeg dus iaow + een vroeg pensioentje... en voor de soc dienst was het voor hun, gunstiger als ik mijn korting over dat kleine pensioentje legde, onze overheid is soms geen betrouwbare partner. nog steeds niet.


 


een hele goede raadgever is "kandoor"  (https://kandoor.nl/) hier geven oud medewerkers van belastingdienst enzo, advies en mijn ervaring is dat het nagenoeg altijd klopt. ze geven vaak ook aanknopingspunten waar op de sites van mijnoverheid, je informatie kunt vinden. succes :-))