Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 01-04-2024 13:40:03
Auto & Vervoer

Hoe auto opnemen in kenteken register?

Het kenteken is naar alle waarschijnlijkheid ongeldig verklaard omdat de kentekenhouder is vertrokken naar het buitenland en mogelijk niet heeft gereageerd opaanschrivingen van de rdw.
om het oude kenteken te laten herleven zal de huidige eigenaar en kentekenhouder moet handelen als omschreven door janzegt. het is echter zeer de vraag of het rdw het kenteken zal laten herleven zeker als de eigenaar nog steeds in het buitenland verblijft.
u kunt de auto ook kopen en voor deze dan een nieuw  aanvragen.
de auto zal dan eerst door de rdw gekeurd moeten worden. daar zijn kosten aan verbonden. de vraag is dus of de waarde van de auto deze inspanning waard is.
de rdw is inderdaad recent begonnen met een forse schoning van het kentekenregister.
hetzelfde zal ook gebeuren met kentekens die nog op naam van overleden kenteknhouders staan.

zolang de auto geen kenteken heeft mag deze niet op de openbare weg staan en om naar de keuring te gaan zal u een auto ambulance moeten inschakelen of wellicht middels een 1 dags kenteken.