Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-04-2024 10:15:19
Winkels & Webshops

Ik krijg mijn geld niet terug

Een aantal tips: melding doen bij de politie, hoe meer meldingen hoe groter de kans dat men gaat optreden!
vervolgens is het zaak om de verkoper in kwestiue in gebreke te stellen en daarin naleving te vorderen van de wet-regelgeving en dus terugbetaling van uw geld. zie daarvoor: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief ingebrekestelling | het juridisch loket en u kunt het jridish loket ook zelf benaderen. eindig ue brief me": onder voorbehoud van alle rechten. de brief aangetekend verzenden hetgeen u wel ca € 10,aan port kost doch oo dat kunt u terugvorderen. of het succes heeft, een grote vraag aangezien er al meerde klachten zijn zoals u zelf aangeeft doch in ieder geval als al gezegd: melden bij de politie.

zie ook nog - het juridisch loket, tel. 0800-8020 (gratis), zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl en https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/bekende-malafide-handelspartijen.html" target="_blank">bekende malafide handelspartijen | politie.nl (ook al zou dat alleen maar zijn dat het (meer) bekend is bij de politie. 


indien er onverhoop sprake zou zijn van (ook) een faillisement, zoek dan na wie de vcurator is en zie dan https://insolventies.rechtspraak.nl/#!/" target="_blank">https://insolventies.rechtspraak.nl/#!/