Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 10-04-2024 16:18:14
Geldzaken & Recht

Handling kosten contract opstellen zonder ondertekenen

op 26 maart heb ik een mail gestuurd naar het verhuusbedrijf van mijn woning met de vraag of ik ook een parkeerplaats bij ze kan huren per 1 april. deze is wellicht iets stelliger geweest dat ik had bedoeld.

zoals u uw mailtje hier omschrijft, zou ik haast denken dat u zeer stellig in uw vraag bent geweest.
blijkbaar hadden ze nog een parkeerruimte beschikbaar en aangezien er slechts nog 5 dagen resteerden tot 1 april en er redelijkerwijs nog meer kapers op de kust waren, hebben ze u direct een contract toegestuurd. wie het eerst komt wie het eerst maalt.

hadden ze u een offerte toegestuurd en u op 30 maart hadden laten weten dat de parkeerplek inmiddels aan een ander toegewezen was, had u hier een topic geopend dat de parkeerplek aan uw neus voorbij was gegaan.

maar..., om een 100% goed antwoord te geven, zou ik de tekst van de brief wel graag eerst willen lezen. u kunt de brief hier plaatsen, maar haal wel alle privégegevens weg.