Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Je
JeffVb - 11-04-2024 14:26:36
Geldzaken & Recht

Dpd bezorger bezorgd niet

@thecla58


" hoe weet je trouwens dat die bezorger ook jouw pakket bj zich had? het kan ook een andere bezorger zijn. "


ik heb er bewust voor gekozen om niet alles van de video te laten zien. mijn straat in 1 lange weg en ik kijk erover uit. als er meerdere bezorgers waren dan kon ik ze zien vanuit de raam. wat ik zag in de straat en de track en trace matchte perfect met de bezorger die er loopt. de laatste stop voordat ik bezocht zou worden matcht ook precies met wat ik heb opgenomen. het zou vreemd zijn dan het 'live' stukje drie uur terug was of dat pas drie uur later afspeeld. 



zelf heb ik meegemaakt dat er een dpd bij mij in straat stond die niet bij mij bracht, maar drie uur later werd het wel bezorgd.
ik heb ook wel meegemaakt dat ik een dienst eerder zag dan dat er werd aangebeld. maar nu was de dienst in de straat, klopte met het tijdsvenster van bezorgen en ook de levering over naar 'we hebben u gemist'. 


of het netjes is laat ik even links liggen. daar kom ik zelf wel achter. met de verkoper kan ik er vast uitkomen. 


maar het probleem is structureel. de manier waarop dit gaat is gewoon bizar.