Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fi
Fiori - 13-04-2024 19:27:03
Winkels & Webshops

Opgelicht door woneninterieur.nl... heeft iemand zijn geld wel teruggekregen?

Daar was ik weer... we hebben vandaag ons geld teruggekregen, maar het was daar wel voor nodig dat we enige druk uitvoerden op tom middels het plaatsen van negatieve reviews. er werd wel als voorwaarde gesteld dat we de negatieve berichten weg zouden halen. ik ben hiermee akkoord gegaan, maar het blijkt nog verdraaid lastig. veel van dit soort fora hebben geen edit/verwijder-knoppen. afijn, terwijl ik hiermee bezig ben, zie ik dus een bericht in mijn mailbox dat mijn negatieve review op trustpilot door tom is gerapporteerd:

"bedankt voor je trustpilot-review over http://woneninterieur.nl/" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=http://woneninterieur.nl&source=gmail&ust=1713096097864000&usg=aovvaw13szuehvrxtftdzomnfdk_">woneninterieur.nl.

 


http://woneninterieur.nl/" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=http://woneninterieur.nl&source=gmail&ust=1713096097864000&usg=aovvaw13szuehvrxtftdzomnfdk_">woneninterieur.nl heeft je review gerapporteerd, omdat deze schadelijke of illegale inhoud bevat.


 


wat betekent dit?

we willen dat iedereen zich thuis voelt op onze site en we staan geen inhoud toe met haatzaaiende uitlatingen, discriminatie, bedreigingen of geweld, obsceniteiten, smaad of inhoud die verband houdt met terrorisme. daarom hebben we je review tijdelijk verborgen terwijl we dit onderzoeken.


 


wat is de volgende stap

ons content integrity-team beoordeelt de review en laat je zo snel mogelijk weten wat de uitkomst is. als de review in strijd is met onze https://nl.legal.trustpilot.com/for-reviewers/guidelines-for-reviewers" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=https://nl.legal.trustpilot.com/for-reviewers/guidelines-for-reviewers&source=gmail&ust=1713096097864000&usg=aovvaw02c2zjuboz2ssdqwff6vwt">richtlijnen, wordt deze van trustpilot verwijderd. als er echter niets aan de hand is, zetten we de review weer online."



dit heeft bij ons de laatste sympathie die ik nog kon opbrengen doen verdwijnen. we laten ons niet op deze manier wegzetten als oplichters of haatzaaiers. deze man spoort niet en moet echt even in de spiegel kijken (en daarna faillisement aanvragen, want dit moet gewoon stoppen).