Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niceprice - 15-04-2024 12:57:03
Geldzaken & Recht

Ellende bij marktplaats

Er is een grote kans dat je vorige account was gehacked. in de systemen van marktplaats gaan dan alarmbellen af. alles wat met dat account te maken heeft, dus email, telefoon, ip-adres etc wordt geblokkeerd of actief in de gaten gehouden. dit is een volautomatische systeem er komen dus geen mensen aan te pas. ga er dus niet vanuit dat er bij marktplaats een vergadering heeft plaatsgevonden omdat er bij jou zaken misgaan. 
 
er gebruiken dagelijks miljoenen mensen marktplaats en waarvan altijd een paar procent met snode plannen. het is niets persoonlijks maar dit is de enige mogelijkheid van een bedrijf om zo veel mogelijk mensen tevreden te houden als er elke dag duizenden transacties plaatsvinden.
 
ga er vanuit dat je het oude account nooit meer terugkrijgt. de servicedesk is beperkt en zou me niet verbazen als jouw verhaal 100 keer per dag voorkomt. 
 
"een slechtere service als bij marktplaats heb ik nog nooit meegemaakt." marktplaats is nagenoeg gratis, alleen als je een business account hebt kan je misschien wat service verwachten. 
 
hou vol. en probeer opnieuw een account aan te maken met een ander emailadres via de marktplaats app op je telefoon (niet op wifi!). het kan namelijk zijn dat je een vast ip adres hebt gekregen van je internet provider en in de systemen staat van markplaats als frauduleus. elke handeling vanaf dat ip adres kan resulteren in problemen. een oplichter lukt het ook, dat merk je elke dag weer ;-)
 
zie het ook als iet positiefs. we willen allemaal veilig spulletjes kopen en verkopen en marktplaats moet rigoreuze en kostbare maatregelen nemen omdat er altijd mensen zijn die de kluit willen belazeren.