Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janreinds - 25-04-2024 10:00:00
Computers & Telefonie

Kan isp tweak het contract ontbinden met berekening in eigen voordeel?

Volgens mij gaat het om de volgende punten die van belang zijn (en zorg dat je de gegevens van de website download en opslaat als bewijs):

1 in de mail van tweak staat bij mij het volgende : wil je niet overgezet worden op glasvezel van odido, dan kan je kosteloos je tweak internetabonnement opzeggen tot een week voor 31 maart 2024. ga hiervoor naar jouw persoonlijke pagina. je bent dan wel zelf verantwoordelijk om op tijd een andere internetverbinding te regelen. onze dienstverlening stopt uiterlijk 31 maart 2024.  

2  in de algemene voorwaarden staat bij artikel 7 lid 6: voor zover de overeengekomen vergoedingen zijn gerelateerd aan een bepaalde periode en niet over de volledige periode verschuldigd zijn, kan tweak per kalenderdag een bedrag naar rato in rekening brengen

3 op de factuur staat als omschrijving "jaarproduct".

dus, je mag kosteloos opzeggen, tweak moet naar rato terugbetalen wat niet verschuldigd is, omdat het een jaarproduct (= bepaalde oeriode) is. het verhaal van 2 maanden korting op een jaarbetaling is volgens mij onzin en niet van belang.op de website staat ook dat het jaarabonnementen zijn:. nieuwe jaar-abonnementen en tijdelijke kortingen.