Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-04-2006 20:02:14
Auto & Vervoer

Wie is bekend met shipping company's in engeland

Hoewel er eerlijke mensen zijn, maar via shipping en western union komen diverse oplichters aan hun geld, zeker als dit relatief goedkope aanbieding is, vraag of je het zelf mag ophalen tegen kontante betaling, misschien is er geen auto, of verkopen ze hem aan meerdere personen, en dan laten ze hem dus bij vrienden bezorgen, en jij krijgt dan niets....(kontaktadres.....)
 
zelf ophalen en betalen bij aflevering, de auto kan rijden, dus de boot is geen probleem, eventueel met karretje/autotransporter, duurder maar als ze moeilijk gaan doen weet ik genoeg, reeds 18x weigerde ze verder zaken te doen.... omdat ik contant wilde betalen, zelfs het argument dat ze wel eens vals geld hadden gekregen bij kontant, dus daarom niet meer....
dit zijn onzin verhalen, en vraag een ander ook even te bellen of mailen of het nog te koop is...
als de auto een 2e keer word aangeboden.....bingo, niet voor jou maar voor hun dus....