Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-04-2006 20:23:51
Auto & Vervoer

Wie is bekend met shipping company's in engeland

krook, i really protest against stigmatising all englihmen! met een knipoog naar alle handelaren in apeldoorn en omgeving bijv.


 


ik begrijp alass niet geheel: als eerst betaald moet worden als de aankoop datgene is wat u ook verwacht, wat is dan nog het probleem?


sealink, p&o ferries, maersk, zijn een paar van de regulier tussen gb en nl varende vrachtdiensten, er zijn er meer en ik ken geen onbetrouwbare (tenzij varend onder een zeer goedkope vlag).


u zegt ook eerst een bedrag te moeten overmaken, dat zal dan voor het transport zijn. is het een groot bedrag?? wat let u dan om de auto zelf eerst te bekijken in londen en dan zelf mee terug te nemen als die bevalt? kan u in navolging van andere experts toch mogelijke ellende besparen. de vraag: western union via tracking is veilig, is de aankoop veilig?