Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-04-2006 20:56:55
Auto & Vervoer

Wie is bekend met shipping company's in engeland

vanuit mijn werk heb ik regelmatig met logistiek te maken, maar van mobile shippment company heb ik nog nooit gehoord. en vooral die spelfout in hun eigen naam: het staat zelfs op de website shippment met dubbel p.


verder doet dit e-mailtje qua toon en spelfouten erg op andere verdachte mailtjes die hier nogal eens de revue passeren: de spaanse loterij waarbij je 'opeens' 60 miljoen euro wint. de engelsman die je auto (die je op ebay te koop had gezet) wil kopen voor 5000 euro boven jouw vraagprijs en deze met een (ongedekte) cheque wil betalen. dat soort oplichterij.


in combinatie met het feit dat ze de auto voor 50% onder de marktwaarde willen verkopen, zodat lekker veel mensen erin zullen trappen, (want dit is toch een koopje!) zeg ik:


doe niiiiiieeeeeeet !!!!!!!


mvgr - b