Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-09-2006 13:07:36
Huishouden & Energie

Te lage capaciteit designradiator

dag aannemer,


quote


wij hebben contact met de groothandel gehad, deze wees aansprakelijkheid af en verwees ons door naar de aannemer, omdat die volgens de groothandel verantwoordelijk is voor de (controle) eindberekening van warmtecapaciteit van de badkamer.


unquote.


uiteraard is niet de groothandel maar de aannemer verantwoordelijk. hij heeft destijds een verkeerd advies gegeven. zijn voorstel is derhalve een slecht voorstel. inclusief plaatsing zou je niet meer dan de meerkosten moeten betalen. wil hij daar niet aan meewerken dan kun je het hoog spelen en een andere vakman deze klus laten verrichten. de meerkosten kun je dan verhalen op de oorspronkelijke aannemer. uiteraard moet je hem wel schriftelijk, aangetekend en met bewijs van ontvangst, van te voren meedelen dat je die weg in slaat.


sukses, groeten, read.