Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-10-2006 09:28:31
Geldzaken & Recht

Verklaring......!!!!!!!!!!!!

in navolging van vladja;


mensen lees eerst de andere vragen van deze persoon!!!


vraagsteller: heb je nu werkelijk het idee dat je, door de vraag meerdere malen (op andere manieren) te stellen je andere, meer in jouw straatje passenden antwoorden krijgt.


vergeet dat maar.


je hebt willens en wetens deze maatschappij opgelicht door te werken en een uitkering te ontvangen. van goed gedrag is dus absoluut geen sprake. het land ontvluchten omdat je ook de schulden niet wil betalen, omdat je drie jaar wnsp niet ziet zitten.


je had aan al deze dingen moeten denken voor je fraudeurtje, oplichtertje enzovoort ging spelen.


sorrie sammy, van mij mogen ze alsnog je 60 uur dienstverleing omzetten in een gevangenisstraf van een half jaar (op zijn minst).


linda


ps, wat vindt je vrouw hiervan (die ene die in het buitenland woont). wil zij eigenlijk wel iemand die aan alle kanten probeert zijn verantwoordelijkheden te ontlopen?????