Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-06-2004 17:47:35
Computers & Telefonie

Aankoop via een veilingsite ongedaan maken

je vergeet even één ding damaster, er heeft wel dégelijk een koop plaatsgevonden...!
maar na het sluiten van de koop via de ebay-veiling (die dus niet wordt gedekt door de wet 'koop op afstand) wilde kimdebruijn toch afzien van de koop en dan gelden er andere regels.
het probleem dat opgelost moet worden is: waarom heeft ecomputers 7 maanden gewacht met reageren en sturen ze nu ineens een incassobureau op haar af...?
hier heeft ecomputers (eventueel via het incassobureau) dus iets uit te leggen.

het is wettelijk vastgelegd da, als je op een veiling (op internet of anderzijds) een hoogste bod doet waarop de koop word gesloten, je verplicht bent om het artikel te kopen.

verder heb je te maken met de voorwaarden van ecomputers.
zie hier: www.ecomputers.nl/nl/voorwaarden.aspx

7. bedenktijd
voor al uw aankopen* bij ecomputers geldt een omruiltermijn van 30 dagen tegen een waarde van 95% te gebruiken bij de aanschaf van een ander produkt van ecomputers. u kunt binnen deze termijn ook uw geld terug krijgen met daaraan gebonden kosten van 25% van het aan u berekende totaal bedrag van uw order. dit ivm met onkosten die ecomputers maakt bij het opnieuw testen en heraanbieden van het eerder verkochte produkt. *ecomputers is wettelijk niet verplicht een retour te accepteren van een aankoop via internetveiling.

aangezien er nog geen faktuur voor de laptop is gestuurd en betaald ben ik benieuwd welke kosten ecomputers nu in rekening brengt.