Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-11-2006 13:33:24
Geldzaken & Recht

Transfair

vermoedelijk een heel duur incasso buro, of deurwaarders kantoor, de kosten gaan via herrinering, kleine verhoging steeds  sneller omhoog, en het word steeds duurder,


alleen als u een foute rekening zou krijgen, dan mag  u protesteren en niet betalen, en kunt u het winnen, zo snel mogelijk betalen, het word steeds duurder, en als je het oorspronkelijke bedrag had vermeld, of was die €228,14 de belkosten?


zij mogen alles inschakelen om het geld op te halen, en de kosten zijn voor u en ze mogen ook bepalen wie tegen welke prijs het doet.


dit is het risico als u telaat betaalde, en zo komt u als wanbetaler ook vaak bij andere in problemen, als u deze betaald zal er elders wel weer een andere achterstand ontstaan, ik adviseer, bel minder, sms is goedkoper, laat een ander maar bellen, en voorlopig abbo opzeggen en prepaid, bellen als je geld hebt, en nooit geen schulden.