Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-01-2005 15:26:54
Vrije tijd & Tuin

Klarinet rieten





hey,


 


ik speel nu ongeveer zes jaar klarinet in zowel een symphonie orkest met een selectie van muzikanten uit de regio en in de plaatselijke harmonie orkesten. ik heb in deze zes jaar alleen maar met de rieten van vandooren gespeeld en ik vraag me ook af waarom je graag een ander riet wil. voordat ik echt advies kan geven, moet ik eigenlijk weten wat je probleem is met dit riet.. is het te zwaar, te licht of is de klankkleur niet mooi?
de vandooren rietjes zijn namelijk zeer populair en je kunt er zowel jazz als klassiek mee spelen. bedoel je met jazz spelen, het maken van glissando's? zoals de intro van rhapsody in blue? laat het me allemaal even weten, dan kan ik je misschien verder helpen.


arthur