Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-11-2006 13:35:52
Geldzaken & Recht

Happy service

manuela100,


je schrijft: de papieren zijn al ingevuld dus hoop dat jullie kunnen vertellen of ik hier mee door moet gaan of als nog annuleren


je moet hier uiteraard niet mee doorgaan omdat het een spaarplan genoemd wordt terwijl het in werkelijkheid een beleggingsplan is. in feite biedt deze meneer aan om 1000 euro te beleggen tegen een geschat rendement van 2,026% per jaar. daar gaan dan de kosten en provisie nog vanaf. als je morgen 1000 euro stort op een willekeurige internetrekening dan haal je dus ook minstens dit rendement en kun je altijd tussentijds over het geld beschikken als je het onverhoopt bij een calamiteit nodig mocht hebben. bovendien is het zo dat voorzover ik weet colportage en financiële dienstverlening inmiddels verboden is. als de betreffende adviseur uitdrukkelijk op jouw verzoek is langs geweest mag dat wél. alleen de naam "happy service" moet bij jouw al een belletje doen rinkelen dat het verkooppraatje te mooi is om waar te zijn. zo'n adviseur moet je gewoon niet binnen laten. ik hoop verder dat je nergens een handtekening op gezet hebt en niet je rekeningnummer hebt opgegeven.


advies:


niet doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


vriendelijke groet, read.