Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-11-2006 21:33:57
Geldzaken & Recht

Primeline

als de ex inderdaad na de datum van scheiding een rotstreek heeft uitgehaald (uw woorden) dan staat u, uw echtgenote wel erg sterk.


echter is dit een vervelende zaak en ik adviseer u toch dringend om al of niet via het jurdisch loket een advocaat te raadplegen. de advocaat die uw echtgenote bijstond bij de scheiding kan ook een goede opte zijn. en let op, als er inderdaad sprake is van een rotstreek dan zal een goede advocaat alle schade weten te verhalen (tenzij een kale kip etc.) . hoe dan ook, primeline zal nimmer kunnen aantonen dat uw echtgenote betrokken zas bij de overeenkomst en zal in andere woorden nimmer een handtekening kunnen tonen. die zou als die er mogelijk is niet eens gelden als echtgenote van de "rotstreker"want dat was zij aantoonbaar en bewijsbaar niet meer.