Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-11-2006 21:44:51
Geldzaken & Recht

Primeline

vanmiddag een telefoontje gehad van het incassoburo van primeline.


de codering bij het bkr word voor het weekend nog door primeline verwijdert.


en er komt een copy van het contract uiterlijk voor maandag via mail deze kant op primeline heeft haar aandeel in de fout erkent en het word dus voor het weekend nog rechtgezet.


dus toch een kleine overwinning voor mijn vrouw maar we zijn er nog niet het blijkt dat er op het contract welke mijn vrouw haar ex-man een doorlopent krediet heeft afgesloten toch ook haar handtekening staat.


dus met die copy gaan we naar de politie om aangifte te doen van valsheid in geschrifte,dit was ook het voorstel van het incasso bureau van primeline.


alleen hem te vinden word moeilijk op zijn oude adres woont hij niet meer dus dat zal wel werk voor de advocaat worden om in zijn voormalige woonplaats een uitreksel te verkrijgen waar hij nu woont.


we houden jullie verder op de hoogte