Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-12-2006 10:22:44
Geldzaken & Recht

Primeline

hendriks21, het begint er akelig op te lijken dat sprake is van valsheid in geschrifte. conform art 227/227a van het wetboek van strafrecht en tevens (alwee) een onrechtmatige daad pleegde conform bw boek 6 art 162.


een tip: ga naar het politiebureau en bespreek dit als het kan met een hulpofficier van justitie. het kan ook geen kwaad om nader advies te vragen bij een juridisch loket. ga er bij de aangifte en het gesprek van uit, dat er mogelijk nog meer aan de hand is.


voor zover ik kan beoordelen is de overeenkomst die u nu noemt niet rechtsgeldig, in ieder geval kan die niet ten laste/nadele van uw echtgenote worden aangewend omdat die valselijk tot stand is gekomen.