Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-12-2006 17:47:05
Geldzaken & Recht

Primeline

even nog een update ik hoop de laatste want ik word er erg moe van.


ondanks alle inspanningen is mijn vrouw toch verplicht om alles aan primeline na te komen.


ondanks dat haar ex-man fraude en valsheid in geschrifte heeft gedaan,politie neemt geen procesverbaal op omdat zo als zij zeggen niet aan de handschriften voor honderd procent zeker zijn??????????????


ik heb zelf met het incasso buro van primeline voor de honderste keer contact opgenomen maar die houden halsstarig vast dat zowel mijn vrouw als haar ex-man voor de volle honderd procent aansprakelijk zijn.


wel kan een bedrag betalen tegen finale kwijting of ik accepteer dat of de hypotheek gaat niet door,vandaag dan een bevesteging gekregen en dan volgens hun nog een mogelijke termijn betaling dat houd in een bedrag betalen uit de hypotheek en het resterend bedrag in 10 maandelijkse termijnen(het lijkt de belasting wel mooier kunnen we het niet maken).


dus vandaag maar de hypotheek verstrekker gebelt en ze gevraagt als dit mogelijk was maar hun antwoord was nee ook zij kregen er ne een telefoontje naar het incasso buro niets af,dus er zit niets anders op dan het gevraagde bedrag maar te betalen en dan het geld maar proberen terug te halen bij mijn vrouw haar ex-man,gek worden we ervan.


een advocaat kan er weinig mee omdat er geen convenant is getekent dus dat word in eerste instantie een incasso buro of een deurwaarder dus dat kost ook weer geld maar hoe moet je geld innen bij iemand die geheim houding op zijn  adres heeft want als hij een goede smoes heeft tegen over de gemeente komt een incasso/deurwaarder ook niet achter zijn adres.


dus wie weet hoe ik dit nu moet aanpakken