Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2007 22:20:26
Geldzaken & Recht

2 x beslag leggen

roker,


als volgende week de gemeente deurwaarder komt (en als het om gemeentelijke heffingen gaat kan deze ook zonder tussenkomst van de rechter beslag leggen), dan kan verwezen worden naar de rijksbelastingen omdat deze al beslag hebben gelegd.


de gemeente moet dan haar vordering bij de rijksbelastingen kenbaar maken en daar aangeven dat zij beslag leggen. zodra de rijksbelastingen een betalingsregeling heeft getroffen, zal de gemeente direct zijn recht op parate executie doen gelden en het beslag op de goederen leggen. indien er geen betalingsregeling getroffen kan worden zullen de spullen verkocht worden en zal de opbrengst naar de rijksbelasting gaan. het eventuele overschot gaat naar de gemeente.


mocht de opbrengst onvoldoende zijn, dan zal er daarna zeer waarschijlijk loonbeslag volgen, of, als er geen inkomsten zijn, een persoonlijk faillissement.


linda


die hoopt dat alles in orde komt