Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2007 15:50:49
Geldzaken & Recht

Schuldsanering

Uit eigen ervaring
is het schuldsaneringstraject een slechte optie omdat het zolang duurt voordat men in dat traject zit dat het vaak beter is om bij een stadskredietbank het geheel aan diverse schulden in één lening (tegen de laagste rente die men krijgen kan) om te zetten en de schulden daarmee af te lossen.

dat is dan wel voor die schulden die nog te overzien en af te betalen zijn.

moet u veel meer betalen dan u binnen de drie jaar kunt aflossen en dus door een bemiddelaar een regeling moet worden getroffen om een gedeelte van de schulden kwijtgescholden te krijgen dan moet u inderdaad die verfoeide weg van de schuldbemiddeling in gaan.

doe zulks dat niet bij een of ander partiekulier bureau maar door een gemeentelijke instelling daarvoor die vaak regionaal werken.

het is dan ook aan u om deze vraag bij dat hulpverleningsbureau neer te leggen.

omdat wij niet weten om welke gemeenten het gaat valt uw vraag door ons dan ook slecht te beantwoorden.

de vrije vogel