Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-02-2007 23:01:24
Huishouden & Energie

Operatiekosten

Hallo,

bij mijn dierenarts wordt altijd afgesproken, als er andere zaken aan het licht komen tijdens een operatie, dat hij dan kontakt opneemt.

maar dan komt een andere vraag er natuurlijk achteraan, wat doe je in zo'n geval? niet verder opereren, dichtmaken en in laten slapen? dat is ook een hele lastige vraag om zo maar 123 te beantwoorden tijdens zo'n gesprek. uit ervaring weet ik dat je dan ook zegt, doe maar wat nodig is.

ik geef toe dat het verschil in prijs een flinke duit is. maar wel logisch.
als 1 uur al €435,- kost, dat de dubbele tijd ook bijna de dubbele prijs is. het is heel schappelijk dat u het verwijderen van dat tandvlees niet hoefde te betalen. daar is hij namelijk ook wel een poosje mee bezig geweest.

het was netter geweest, als hij u hiervan op de hoogte had gesteld, maar ik ben bang dat u het gewoon moet betalen.
als het bedrag een probleem voor u is, kunt u ook vragen of u het in 2 keer mag betalen, omdat u hier niet op gerekend had. en een wijze les voor de volgende keer, maak zeer goede afspraken voor u een operatie laat uitvoeren.

groeten en beterschap voor de hond
gnarfje