Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2007 22:01:04
Huishouden & Energie

Operatiekosten

helaas zul je de rekening moeten betalen. je kunt eventueel nog een gesprek aangaan met je dierenarts en vragen waarom hij tussendoor niet heeft gebeld om aan te geven dat het eindbedrag op het dubbele uit zou komen. misschien kan hij nog iets aan de prijs doen. verplicht is hij het niet. zitten de nabehandelingen ook bij deze prijs? die kunnen namelijk behoorlijk oplopen. ik zou er in ieder geval wel even naar informeren.


wellicht een leer voor de volgende keer? bij mijn dierenarts heb ik trouwens de mogelijkheid om dit soort kosten in bv. maandelijkse termijnen te betalen. als je het bedrag even niet hebt kun je een voorstel doen.


tenslotte: natuurlijk laat je een oude hond niet zomaar inslapen als hij iets heeft. ik zou alleen wel heel goed informeren over de risico's  van uitzaaiingen. zeker bij een oudere hond loop je echt het risico dat er over een paar maanden ergens anders weer een gezwel ontstaat en dan begint alles opnieuw.


veel succes en vooral veel plezier met jou dappere oudje.