Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-02-2007 21:29:05
Geldzaken & Recht

Boete bij gemeente

beste priewjet 2, tot zover hartelijk bedankt voor uw uitleg. ik begrijp en lees dat u veel verstand heeft van dit soort aangelegenheden.


echter, ik denk dat ik het verkeerd heb gesteld in mijn vraag of onduidelijk ben geweest. de boete bestaat uit het feit, dat zij, tijdens haar uitkering ,af en toe samen vertoefde met haar vriend  in haar woning. de recherche heeft aangenomen dat zij samenwoonden.


er is dus geen geval van bijstandsfraude in de zin van dubbele inkomsten van werk en uitkering. zij genoot al 4 maanden een uitkering omdat zij na een proefperiode bij haar werkgever is ontslagen.


het gaat hierbij puur om het feit dat zij de uitkeringsinstantie niet heeft ingelicht dat zij samenwoonde(wat ook niet het geval was).


zij is aangegeven door haar ex-man die een en ander niet kon verkroppen