Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-02-2007 22:04:34
Computers & Telefonie

Geen "alg.exe"en "csrss.exe" volgens hjt, na rootvirus

btalman, voor jou zonder een knipoog. www.watbenjedan.nl


ik weet dat je hijackthis omarmd, ik weet ook dat je persist in het antwoord geven.


ik weet dat je ondermijnend antwoord geeft, in ieder topic waar je antwoord geeft kun je het vooral niet laten dat jij antwoord geeft nogmaals je duwen en trekken ontsiert dit forum.


dus dat lakonieke toontje van ik heb het gisteren gelezen hoef je voor mij echt niet als keiharde knowledge neer te zetten.


en dat gezeik over verkoop technieken refereer je helemaal nergens aan, het verschil tussen 'moeten' of aanbieden zit hem niet in jou referenties, incl. je prediktieve gezeur over valse detecties van ook nog eens een harmless file wat zo'n beetje iedere scanner te verwijten valt (leeg dus), nog sterker, met je hijackthis los je nog steeds niks op je slaat ook totaal in de wind dat hijackthis.nl dezelfde mensen zijn, incl de paniek die ontstond dat ze indentiteit te grabbel stond "toen kon men inneens wel normaal antwoord geven btw. ipv van dat cheape gebrainstorm in een nutteloze ondermijnende vorm held."


en in de tussentijd dat je problemen kan oplossen dmv. doorsturen van hitlinks wat effectiever is blijven, deze 'domme bho' blondjes je geinjecteerde *dll's infecties 'unknown' en dus bestaan, ze zouden jou moeten verkopen, op een gratiz antwoorden basis, met een uiteindelijk effectief internet oplossingvermogen van 0,001%.


afgezondert dat je normaal antwoord kan geven.


en ja, iedereen kan iets verwijderen (awww, all the exitement) en ja iedereen kan een hijackthis site (oh nee is het echt zo makkelijk?juist) beginnen.


betekend niet dat je iets oplost, anders zou ik niet diegene zijn die steeds met de eerste sourcefile&datum gerefereert aan initial samples arrived, gerefereert kan worden, je lijkt dus wel een lullige agent die alleen parkeerbonnetjes kan schrijven en geen enkele fatsoenlijk arrestatie kan uitvoeren.


neem bijvoorbeeld virtumonde of look2me, vraag jezelf af waarom die blijven bestaan als jij zo keihard beweerd dat hijackthis sites je goed helpen, kost mij minder tijd om ze te indentifien dan ga naar onze hijackthis site en te refereren naar repair tool nr 101.


effectief gezegt mijn repair, komt terecht in een algemene gratis online scanner, geen hond die naar jou site hoeft. en voordat het je weer bespringt je kun trendmicro kopen je hoeft het niet, want voor een simpele ziel als jij gratis betekend ook gratis incl wilt u het echt niet aanschaffen??


het is lucht wat je aanbied en geen hond heeft er baat bij om continu een zelfde antwoord te horen over een programma, van een jongetje wat zelf niet de hardcore sourcefile bij de softwarehouses kan inleveren kennelijk.


als het wel zo was zou ik niet in de achtergrond je zooi hoeven op te ruimen.


bij deze kleurloos gedrag van je is obviously onoverkoombaar.


het is ook niet zo moeilijk om me je neus na te lezen dat de vinger in jou richting staat.