Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-03-2007 20:24:35
Geldzaken & Recht

Wehkamp: rentevrijstelling

zo ik begrijp heeft u spullen besteld en tegen afbetaling. u heeft dus geen voldoende saldo om alles gelijk te betalen. niks mis mee, dat kan bij dit bedrijf. maar : u wilt rentevrijstelling ? over geld wat u niet heeft maar wel op laat eisen door producten te kopen bij dit bedrijf. maar u wilt het zonder rente terug betalen begrijp ik hieruit. dit is een erg vreemde manier van handelen van uw kant. u kan spullen bestellen maar dan moet u wel met uw eigen geld over de brug komen of we ldirect betalen. nu heeft u een probleem u kan niet gelijk met al het geld over de brug komen. het brdrijf wil dat wel voorschieten en het is volstrekt logisch dat men een hoeveelheid rente berekend. als u een lening bij een bank afneemt dan betaalt u ook een hoeveelheid rente. bij de bank is de rente lager en dat is logisch.


ik kan het niet bevatten dat u wilt dat een bedrijf u laat afbetalen zonder rente ......... dit is volstrekt niet logisch van uw kant.


had de spullen dan ook niet besteld als u geen geld heeft of het niet kan ophoesten. dat is mijn mening. u weet van te voren dt de rente absurd hoog is bij dit soort bedrijven. tips ? eentje : oversluiten door een bank als het een redelijk groot bedrag is , dan betaal u minder rente. en koop nooit zomaar spullen als u het niet kan ophoesten.


dit klink hard maar is wel de realiteit ! kopen is zo gedaan , ervanaf komen duuurt jaren


 


succes met afbetalen, labswans