Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-03-2007 18:01:49
Computers & Telefonie

Hema album software

ik heb de nodige aanpassingen gedaan. verwijdering van de hardwarevermeldingen was geen succes. 1 entry betreft de controller en de andere weet ik niet meer uit m'n hoofd. per saldo wezen ze op het laatst niet naar hetzelfde onderdeel. ik probeer overigens te bedenken hoe ik 2 grafische kaarten in dit notebook zou moeten persen of vinden. het lijkt er niet geschikt voor en voor dit probleem gelukkig niet relevant.


toch voor de intel 945gm express chipset bij intel een nieuwe driverset gehaald. dat werd een upgrade van versie 6.14.10.4497 naar ...4785. daaraan vooraf ook alle updates voor xp geinstalleerd (55) en de hema meldde zich dus met een verplichte update, die er ook in zit.


tussen de software-update en de driver update een ghost gemaakt, maar ik weet nog niet hoe ik een ghost-bootcd moet maken voor een eventuele disaster-restore. maar ja, de images heb ik in ieder geval.


vervolg: de gebruiker hetzelfde laten doen als wat ze deed toen het weer fout liep. en natuurlijk meekijken op welke toetsen ze leunt. als dat goed gaat vanavond en de rest van de week dan neem ik aan dat de instabiliteit uit het systeem is.


hoe het afloopt meld ik nog van de week. tot zover bedankt voor het meedenken.


 


greetz


kazper