Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 24-04-2007 09:04:44
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik uit de schulden

hoi,


hoe je dit oplost?  zorgen dat er genoeg werk komt/geld binnenkomt dus ; actief klanten gaan werven, als je begint zul je het moeten hebben van mond-op-mond reclame van je (vaste) klanten.


komen die wel terug ?


je kunt ook proberen bij bv verzorgingstehuizen ed de `binnen te komen`en dan daar `aan huis` bv vast rondje per week te maken.


met alleen geld erin steken kom je er niet, je zult, zeker in het begin actief moeten zijn/blijven om een (vaste) klantenkring op te bouwen.


zeker niet proberen weer/meer te lenen.


maak (gratis) reclame, flyers zelf maken, ophangen bij winkels ed doe leuke aanbiedingen, elke maand iets anders om klanten te lokken en dan zulk goed werk leveren dat ze terugkomen en andere kennissen ook naar je toe sturen.


vriendin van mee deed het ook, en verkocht er ook nog wat dingen bij die ze in een vitrine op de kamer had staan, zelfgemaakte kaarten en sierarden, weer gemaakt door andere vriendin, bakkie koffie erbij gezellig kletspraatje..........en ze had zich wat verdiept/geoefend in nagels lakken en kunstnagels (handen) met versieringen en dat deed ze dan af en toe eens voor iemand die een feestje of bruiloft had.


dus creatief denken, en zorgen dat het lukt, je kunt het !


succes,