Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 24-04-2007 20:04:16
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik uit de schulden

probleem kan m wel beetje in de zwart werkers zitten ja, misschien kun je een keer een maandaanbieding tegen `zwart-werktarief` proberen, pak je wat klanten `terug` misschien, en die blijven dan misschien uiteindelijk toch bij jou komen.


je verdiend dan wel (tijdelijk) wat minder, maar je verdiend wel........alle beetjes helpen, 20 klanten tegen lager tarief brengt misschien weer meer op dan 5 tegen normaal tarief, maar dat moet je even berekenen.....


misschien kun je ook (tijdelijk) meedraaien in dienst van een groot pedicurecentrum ergens in de omgeving, dan heb je een vast inkomen naast je eigen werk in ieder geval tot je de zaak draaiend hebt, zijn meer pedicures die het zo doen ( kijk maar eens rond op internet ; http://www.vvvoet.nl/">voetverzorging  )


weet niet of je mobiel bent, beplak je auto met reclame en kijk een dorp verderop bij verzorgingstehuizen ed.informeer bij buurthuizen, voor een pedicureochtend voor de oudjes..., of bezoek de oudjes die jou niet meer kunnen bezoeken, als pedicure aan huis.


naar wat ik altijd begrepen heb mag je wel op 1 tot 2 jaar rekenen voor je goede klantenkring hebt opgebouwd waar je van kunt leven......


heb je nog contact met uwv en/of begeleiding ?


praat dan eens met hun.


probeer advies/hulp in te winnen waar je wat aan hebt om door de moeilijke startperiode heen te komen, geld lenen zou je niet aan moeten beginnen, probeer zo zuinig mogelijk te leven en schulden zo snel mogelijk in te lossen, als je die last niet meer hebt kun je het vast wel rendabel krijgen want dan zijn de kosten minimaal.


geef het in ieder geval nu niet zondermeer op, dat zou zonde zijn van alle tijd en energie die je er al in gestoken hebt.