Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-05-2007 12:16:19
Computers & Telefonie

Overname provider

Hallo umbr@ ik ben het niet helemaal eens met het antwoord van btalman omdat hier toch wel degelijk kan worden gesteld dat sprake is van het niet naleven van een overeenkomst als gesteld in:

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html  wanprestatie en u ook nog recht heeft op schadevergoeding.


u heeft immers een overeenkomst die kennelijk wordt overgenomen door xs4all terwijk xs4all de overeenkomst klaarblijkelijk niet kan naleven/nakomen.


u heeft dus m.i (het is een blijft juridisch) wel degelijk rechten alleen het afdwingen ervan zal zodanige moeite en kosten met zich meebrengen dat ik u adviseer dat niet te doen. beter is het contract als beƫidigd te doen beschouwen, u kunt dat omdat de overeenkomst niet kan worden nagellefd, en een overeenkomst aan te gaan met een andere provider die u wel kan leveren wat u vraagt.