Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-05-2007 16:45:42
Vrije tijd & Tuin

Lacoste

vreemd dat er nog steeds stumpers zijn die onder het mom van een merkartikel toch nog nepspullen willen dragen.
als voormalig freelance medewerker van de stichting namaakbestrijding, weet ik als geen ander waar je op moet letten om namaakspullen van echt te kunnen onderscheiden. ik zou dom wezen om die prijs te geven.
ga er maar van uit dat de kwaliteit heel vaak te wensen overlaat. vaak na een paar keer wassen zie je als leek onmiddelijk dat de kleuren niet meer zo helder zijn. kijk eens in de kraag van een artikel of zich daar een ingenaaid etiket bevind. heel vaak is dit etiket in europa erin genaait door zogenaamde huiswerkers. om dat daarvoor de naad in de kraag een stukje los moet worden gemaakt waar men vervolgens een net-etiket in drukt en vervolgens weer de boel dichtnaait, kun je onmiddelijk zien of het om foute handel gaat. je moet met een daarvoor geschikte loep een dubbele rijgnaad aantreffen. veel sucses met het kopen van al die goedkope rommel