Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
resmeyer - 06-09-2004 20:33:00
Auto & Vervoer

Hoge kosten apk keuring

hallooooooooo,
wakker worden. kijk even wat u al niet kapot heeft. die onderdelen wie kapot zijn, hebben een kostbare prijs. u heeft niet voor niets [pech? of slordigheid?] aan uw auto. wees blij dat de rekening niet hoger is. het kon wel eens boven de €850 zijn. nee, u moet niet klagen. ook moet u begrijpen als er een onderdeel niet aanwezig bij kwikfit, dat kwikfit het nieuwe onderdeel gewoon bij de originele dealer haalt van uw automerk want zij moeten er ook op verdienen. en terecht.


kijk, veiligheid staat voorop en als uw auto niet door de apk keuring komt dan zou ik als ik u was maar eens flink achter de oortjes krabben en afvragen wie eigenlijk deze "zogenaamde" hoge kosten hadden kunnen voorkomen. dus nu in het vervolg even eerder naar de garage gaan, dan zijn de (on)kosten niet zo hoog.


verbeter de veiligheid, maar begin bij uzelf.    toch......!!!!!


r.ecklestone webmaster for sophia loren
famous female filmstar from italie
http://members.chello.nl/~rerm/sophialoren/
have a nice day