Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 04-06-2007 13:28:59
Geldzaken & Recht

Net in de wsnp maar relatie over!!

Dit moet u met de curator bespreken, omdat dit van invloed is op het bedrag dat "gespaard" wordt om de schuldeisers te betalen.

u bent met moeite in de wsnp gekomen, dus het is van het allehoogste belang dat u daar ook in blijft. als je uit de wsnp gezet wordt, dan kom je de eerste 10 jaar niet meer in aamerking voor een nieuwe schuldsanering en blijf je met alle ellende en schuldeisers zitten.

er is een omgekeerde zaak tot bij de hoge raad uitgevochten. iemand in de wsnp is getrouwd zonder de curator te raadplegen/in te lichten. deze werd de wsnp uitgezet, omdat zij dat niet gemeld had. ook de hoge raad oordeelde dat het terecht was dat de wsnp beƫindigd werd.

dus overleg uitgebreid met de curator, dat is de enige weg die u kunt volgen.

vladja