Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-06-2007 09:52:31
Geldzaken & Recht

Verstopping standleiding

allereerst; waarom heeft u niet bij het constateren van de lekkage contact opgenomen met uw vve bestuur en aangedrongen op snelle hulp? de rekening zou dan zijn gezonden aan de vve.


hoe dan ook ben ik van mening dat u gerust de kosten kunt claimen, ten eerste omdat de verstopping boven uw woning zat (hoeveel etegaes zijn er boven u? als het er maar één is, dan kunt u ook uw bovenburen aanspreken om de rekening te laten voldoen. geef daarbij te kennen dat u ook schade bij hen verder hebt voorkomen door uw optreden u kunt daarbij wettelijk aanvoeren dat u heeft gehandeld als zaakwaarnemer. bw boek 6 art 198 en met name ook 200.


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/s36026455.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/s36026455.html vervolgens even de genoemde artikelen aanklikken.


hetzelfde geldt ook t.a.v. de andere verstopping die m.i. hoe dan ook voor rekening van uw vve dient te zijn.


succes