Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lieve_1 - 18-06-2007 14:02:03
Geldzaken & Recht

Huwelijksevoorwaarden

in de voorwaarden staat,ieder gemeenschap van goederen is uitgesloten. er zit een perodieke verrekening in.


vorderingen te zake van verrekening verjaren niet en vervallen evenmin door tijdverloop. onder netto inkomsten wordt verstaan het totaal van het belastbaar inkomen verminderd met de daar over betaalde inkomstenbelasting en vermeerderd met de niet uitgekeerde winst van een door een echtgenoot grotendeels als aandeelhouder direcht of indirect beheerste besloten venootschap of andere rechtspersoon.


de door ieder der echtgenotne voor hun huwelijk gemaakte en na de voltrekking van hun huwelijk nog te maken schulden,behoudens in artikel 3 alsmede de schulden,tot voldoening waarvan een der echtgenoten door erfenis,legaat,schenking of anderzins in prive gehouden wordt,blijven te zijner of hare lasten.


lieve