Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-06-2007 10:29:58
Geldzaken & Recht

Beschermingsbewind

hallo jaysiea:


ik mis, ondanks de redelijk lange vraag toch nadere informatie en dan wel met name over de staus of beroep van uw bewinfvoerder.


ik bedoel daarmee feitelijk te vraagen waar uw bewindvoerder uw door hem beweerde handicap op baseert. is hij psychiater of psycholoog? zijn zijn bevcindingen gebaseerd op psychiatrisch en/of psychologisch onderzoek? uw bewindvoerder is geen rechter!. u heeft zelf de aanvraag gedaan en daarmee is het bewindvoerenvrijwillig. ik ben op dat vlak verder niet bekend maar weet op basis van mijn eigen professie wel degelijk dat een dergelijke verkalring betreffende handicap uitsluitend door een psychiater en/of psycholoog kan worden gegeven en dan zelfs tweede opinie en klachtmogelijkheid bestaat.


is het een idee dat u zich wendt tot een advocaat, gespecialiseerd, en daar bijstand vraagt? (gesubsidieerde bijstand zie http://www.hetjl.nl/hetjl">http://www.hetjl.nl/hetjl  juridisch loket)


mag ik een nader antwoord op de vraag, mogelijk kunnen andere collega xperts dan ook meer.