Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-09-2004 19:40:25
Huishouden & Energie

Digitale radiator meterstand, altijd slikken?

ok jongens, bespaar de moeite om je gelijk te halen bij de huurcommissie.


ik heb vandaag de uitspraak ontvangen en je trekt echt aan het kortste eind. de uitspraak komt hier op neer;


de oude verdampingsmeters zijn vervangen omdat ze niet nauwkeurig waren. de nieuwe elktronische meters zijn veel nauwkeuriger waardoor aan het licht is gekomen dat jarenlang via de verdampingsmeters te weinig verbruik is gemeten!     (geen grap, dit staat echt in de uitspraak!!!) 


het door viterra berekene bedrag acht de commissie redelijk! de toegepaste berekeningsmethode is geënt op de eigenheid v/h verwarmingssysteem zoals bij de bouw tot stand is gekomen. de commissie heeft geen reden gezien om voor mijn woning in verband met een iets afwijkende situatie en andere berekeningsmethode toe te passen.


dus, gewoon het gefactureerde bedrag voldoen!


omdat  de beh. v/h verzoekschrift de termjin v 6mnd overschrijdt, krijg ik de 11 euro terug. en daar moet je het mee doen!!!


het is toch niet te geloven?? de huurcommissie lijkt wel een verhuur commissie! ze zijn "viterra-minded!!!" de uitspraak aanvechten zie ik niet zitten. ik ben er al ruim 3 jaar mee bezig, zonder succes. meer tijd en geld wil ik er niet insteken.


het blijkt maar, tegen zulke grote bedrijven kan je niet op....


ik hoop dus snel te kunnen verhuizen. pas dan durf ik de verwarming weer aan te zetten! afgelopen winter heb ik ook in de kou gezeten omdat ik bang ben om weer rekeningen van meer dan 1000 euro te krijgen voor m'n appartementje van 31 m2!!!


sterkte allemaal.


heb je reacties mail me gerust: daanmarie@yahoo.com