Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-06-2007 08:13:36
Voeding & Gezondheid

School kosten

omdat ik heel graag wil werken, heb ik dat ook gedaan bijna 6 maanden 20 uur per week met veel pijn me hoofd is niet ziek maar mijn lichaam wil niet, ik kreeg een aanvulling van de bijstand daar word ik dus nu voor gestraft langdurigheidstoeslag krijg ik niet.wao krijg ik niet ww daar was ik net 1 dag te vroeg voor ziekgemeld.  


ja ik krijg huur toeslag € 200,= ik krijg alleenstaand ouder toeslag € 75,= (was in 2006 € 169,=)en zorg toeslag € 35, = kinderbijslag ongeveer € 100, = per maand voor 2 kinderen ik  heb kwijtschelding van gemeentelijke belastingen en dat tz formulier heb ik al 2x voor 2004en2005 ingevuld maar hoor ik niks van. en ja er is een vader die alimentatie betaald maar dat word via mijn uitkering verrekend dus niks meer niks minder, hij wil wel de lusten maar niet de lasten.   ik ben ook niet van plan om verder mijn hele in en uit komsten te gaan verantwoorden maar ik wil wel zeggen dat het verdomde moeilijk is om van af 2007 met een bijstand rond te komen. oja rus  ik heb 4 kinderen hoor 2 wonen nu op zich zelf en ze kwamen niks te kort. 


groeten jolanda