Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-07-2007 08:44:44
Voeding & Gezondheid

School kosten

hallo http://kassa.vara.nl/portal?_scr=expert_homepage&uid=1155098">drevil


was het maar waar dat er ibs nummers bij stonden we moesten inloggen bij van dijk daar stond een helelijst die we voor de desbetreffende school nodig hebben het enige was dat ik geen rekemachine hoefde aan te schaffen via hun de rest is al klaar en dus de rekening ook.  en uiteraard kan je veel via marktplaats kopen maar voor een pc moet je zo goed weten wat alles betekend want ik heb er al eerder 1 gekocht kon ik hem na 2x gebruiken naar het stort brengen de harde schijf bleek kapot hij rammelde heel erg en viel dus uit, er zat een brander bij die het niet deed en disck was ook op dat was dan wel 200 euro weggegooit , alleen een beeldscherm heb ik nog.


iedereen bedankt voor zijn goede adviezen ik heb ze ter harte genomen over de negatieve reacties praat ik maar niet, want er zijn zat mensen die je nog verder de grond in willen trappen, gaat het 1e oor in andere weer uit want dat vind ik zo min.


groeten en bedankt


dit was mijn laatste reactie