Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaysiea - 07-08-2007 01:20:53
Geldzaken & Recht

Beschermingsbewind

ten 1e, mijn  bewindvoerder is man van ver in de 70, deze ben ik heel dankbaar voor de bereikte resultaten en deze man met zijn stichting staat ook heel goed aangeschreven en is bekend bij de rechtbank..


alleen is deze man op advies van de rechtbank gestopt en is gaan werken voor een grote organisatie, die mij dus als client hebben over genomen... hij is nog steeds mijn contactpersoon en 2e collega van hem die doet ook mijn "zaak" in overleg met hem


alleen zowel mijn oude bewindvoerder als de organisatie waar hij nu voor werkt, gaan een negatief advies afgeven zoals ik vertelde, hun is verteld dat er sprake zou zijn van een verstandelijke beperking..


dit onderzocht door de universiteit van leiden en een uitslag van pdd-nos, lichte problematiek aanverwant aan autisme, kanttekening, dus geen verstandelijke beperking, ook geen autisme maar aanverwant lichte problematiek, alleen dat is voor hun aanleiding om dus een negatief advies af te geven....


hoop dat het verhaal zo duidelijk is, meer vragen, stel ze gerust


met vriendelijke groet,


 


johan zondag