Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2007 20:01:41
Voeding & Gezondheid

Muggen!!!!!!

horren voor de ramen en een klamboe over het bed.


horren hebben we zelf gemaakt met materiaal van de bouwmarkt, is even werk maar het is goed te doen.


klamboe gekocht bij de hema, lagen hier maandag jl. nog in de schappen. tweepersoons, groot genoeg voor ons extreem lange bed (220 cm.) eén schroef in het plafond in de breedte midden boven het bed, in de lengte op tweederde vanaf het voeteneind (dan hangt het wat prettiger bij het hoofdeinde :-)


vroeger met kleine en korte klamboes geslapen, met vier bevestigingsogen, die hadden we dan aan touwen opgehangen en alleen over het hoofdeinde van het bed zodat in elk geval hoofd, schouders, armen en bovenlijf beschermd waren, rest met laken bedekt en beschermd.


piepapparaten, geuren etc. hebben nooit het gewenste effect gehad bij ons. middel om op de huid te gebruiken: autan active (want autan met deet is op zich wel goed, maar deet kan kunststof aantasten).